Over 700 National Grid customers lost power this morning

I lost power again this morning, and so did 767 other National Grid customers in Southborough. The lights were off — more distressingly, the coffee maker was off — for only about 30 minutes, but even so, it’s the second significant outage in less than a month.

Is this considered normal for National Grid in this area?

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John
13 years ago

I think it has something to do with work taking place on Flanders Road. The power to the finer villages of Southborough comes right from Westborough to the Ashland line.

John
13 years ago

They are replacing lots of poles on Flanders Road.

John
13 years ago

By the way……my Verizon TV service has been down since.

John
13 years ago

Update: Verizon has a video outage in the are (what a surprise). No idea when it will be repaired (gee, another surpprise)

SMB
13 years ago

I called Verizon, and they just reset my box’s

Mimi22
13 years ago

Just unplug and replug your box and it should reset. That’s what I did.

John
13 years ago

When I called the outage was in effect, and alas my system could not be reset. Everything is fine now and the screams of my granddaughter watching Elmo are permeating the house

Martha
13 years ago

I do feel like we get a lot of power outages. My husband always thinks its when someone hits a pole on Rt. 9 (during rain and snow, especially). Frustrating.

  • © 2023 MySouthborough.com — All rights reserved.